Legfrissebb híreink! Rengeteg képet láthatsz rólunk! Eddig megjelent albumaink Dalszövegeink Cikkek rólunk Arany, - és platinalemezeink Külföldi kalandjaink Tekknő Miki
MC Hawer Ide írhatsz bátran! Műsorinformációk! Ingyen letölthető mp3 zenék! Rengeteg videó! Ahol elérhetsz minket! Partnereink linkjei Akiknek sokat köszönhetünk
 

Budapesten születtem, szüleim elsõ gyermekeként. Azóta már megbánták.:-)) Az általános iskola elvégzése után szakközépiskolába kezdtem járni, ahonnan másfél év után elutasítottak rossz magaviseletem miatt. Az ezt követõ 9 évben voltam táviratkézbesítõgépkocsivezetõ, sorkatona, traktoros, segédmunkás, majd gyermekfotó üzletkötõ lettem, amolyan "házaló" fajta.

1993.-ban leköltöztem szombathelyre, hogy az ottani piacot is kiaknázzam, de 1995.-ben már nem ment annyira ez az üzletág, ezért át kellett nyergelnem valami másra. Miután közben egy-két báli zenekarban is zenéltem, mint dobos, meglepõdve figyeltem meg, hogy a vidéki fiatalok mennyire felszabadulan tombolnak, a mulatós nótákra. Ekkor jött az az ötletem, hogy meg kéne próbálnom "frissíteni" ezeket a dalokat.

Meg is próbáltam, és ez 1995.-ben, "Technónák 1. címmel megjelent egy szombathelyi magánkiadó gondozásában. De sajnos nem váltotta be a hozzáfûzött reményeket, ugyanis korszerûtlen volt a hangszerelése.

Sebaj, gondoltam, és vonattal leutaztam Zalaegerszegre, mert hallottam, hogy van egy zenekar, ahol nagyon profi a szintetizátoros. Ugyan nem tudtam semmit róla, de megtaláltam. Õt Szabó Péternek hívják, és a "Bye bye lány" c. lemezig õ csinálta nekem (nekünk) a zenei alapokat. Szóval akkor, 1996.-ban megjelent a "Technóták 2." a Kadencia kiadónál, amin a "Kék a szeme" c. dal volt a legnagyobb siker. Ezen sikerek után megjelent a "Technóták 3." 1997. végén, ami sajnos nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket.

1998.-ban viszont megcsináltuk a "Technóták 4."-et (hosszú, fekete haj, úgy szeretem a rányimat, stb.), ami minden addigi sikerünket felülmúlta! Rengeteg nagyon jó fellépésem volt, viszont a sok cigi hatására eléggé megkopott az énekhangom, így a következõ lemez felénekléséhez felkértem Benyó Mikit, az egykori Tekknõ együttes énekesét, akivel idõközben jó barátságba kerültünk.

Szerencsére 3 hónapi vívódás után igent mondott, ráadásul ez a lemez már a Warner-Magneoton kiadónál jelenhetett meg 2000 februárjában "Bye, bye lány" címmel, mely decemberben aranylemez lett, 2002. júniusára pedig platina.

2001. Október 8.-án megjelent várva-várt új albumunk, a "Táncolj cigánylány". Az album érdekessége, hogy korábbi hangszerelõnk, Szabó Peti - más jellegû elfoglaltságai miatt - nem tudta vállalni ezt a lemezünket, viszont az õ ajánlásával találtunk rá egy nagyon tehetséges emberre, Horváth Zsoltra, akinek "Zs-sound" néven stúdiója van körmenden. Az ezt követő albumok hangszerelése neki köszönhetõ. Na és többek között az újabb és újabb arany, - és platinalemezek is...
 

Születési dátum: Budapest, 1965. December 21.
Csillagjegy: Nyilas
Szem szín: "Kék a szeme"
Hol nõtt fel: Budapesten, Kõbányán születtem, majd 13 éves koromtól Ferencvárosban laktam. Jelenleg ismét Kőbányára származtam vissza.
Iskolák: Általános, + másfél év szakközép, aztán kirúgtak... Majd következett az Élet Iskolája...
Hobbi: Számítógép, internet, grafikai munkák, webdesign, zene
Sport: Sakk, billiárd és minden más ami nem jár túl nagy fizikai megterheléssel...

 

 

 

 

 

 


Kedvenc:


Parfüm: Gucci
Állat: Halak, tekknősök, tengeri malac, hörcsög és bármi, aminek nincs hangja...
Mozifilm: Ötödik elem, Armageddon, Csupasz pisztoly, stb.
Könyv: Rejtő Jenő összes, Leslie L. Lawrence összes, stb
Étel: Minden!
Gyümölcs: Banán, ananász
Ital: Minden ami NEM ALKOHOL!
Zenész, zenekar: Enigma, Ace of Bace, és minden ami sláger.
Színész, színésznõ: Adam Sandler, Bruce Willis, Belmondo, Kelly Preston, Broke Shields
Nõtípus: Vékony alak, szép arc
Virág: Szép név...
Szín: Fehér
Évszak: Tavasz, nyár, ősz, tél...
Autómárka: Audi, Mercedes, BMW
Ország: MAGYAR, és Ausztrália!
Város: Budapest, Gold Coast, Los Angeles-Beverly Hills
Játék: Sakk, Póker, Snapszer, Black Jack
Emlékezetes esemény: Az összes fellépésünk
Személyes cél: Minél tovább szórakoztatni a nagyérdeműt!
 

Példaképe: Aki eléri a célját, de mellette egyenes jellemû ember marad
Legjobb tulajdonsága: Pontosság, őszinteség.
Legrosszabb tulajdonsága: Az mi?
Az első szexuális élménye: 15 évesen a lépcsőházunk pincéjében
Amit eloször néz meg a lányokon: az arcát, utána lentről felfelé
Amit nagyon utál az életben: A koránkelést...
Amit nagyon szeret az életben: A gyönyörû gyermekeim!
A legnagyobb álma: Életem végéig szinpadon állni és sikeresnek maradni!
Életfilozófiája: Mindent a közönségért!
Hogy képzeli el a húsz évvel késobbi önmagát: Beteg, öreg, rigolyás vénemberként :-))

 

 
 
FókuszPont Design